mandag den 19. oktober 2009

Efterårsferie

Parisisk morgenmad på Café Sommersko. Det skal man ikke kimse af.

Flyttede alle mine møbler ind på alt for lidt plads, fordi jeg nu har sambo!

Forfærdeligt svært essay om King Lear - endnu ikke helt færdig. Suk!

Nye dåser fra IKEA - minder mig vildt meget om Irma-dåserne fra da jeg var barn :)

Pyntede op for at gøre det lidt hyggeligt, selvom der stadig er rod og bøger over det hele.

Og prøvede at finde inspiration i bøger og blade.

Startede også på mit nye arbejde - og fik endda blomster!

lørdag den 10. oktober 2009

Luksuslørdag


Jeg er ved at lære at nyde lørdage. Det lyder måske mærkeligt, men da jeg er en meget rastløs person, har jeg lidt svært ved weekender. Især når man bor alene og ens veninder har forladt landet/arbejder eller noget tredje. Derfor har jeg det med enten at bruge mine lørdage på tømmermænd eller shopping - læsning er meget forbudt i weekenden!

I dag har jeg ikke tømmermænd, for fredagen stod "bare" på min farfars 75-årsfødselsdag. Treretters menu, fire forskellige slags vin og godt selskab... men ikke noget, der slår så hårdt som fx sidste fredags semesterstartsfest. Derfor var jeg faktisk ret frisk, da jeg vågnede i morges. Dagen skulle ideelt set bruges på at gøre rent og rydde op, fordi jeg får gæster i aften. Men ej, det kan man da ikke bruge hele lørdagen på! Jeg diskuterede lang tid med mig selv for at prøve at komme frem til noget som jeg virkelig har brug for, så jeg kunne gå på shopping, men det virker lidt dumt at fylde min lejlighed med endnu mere skrammel, når jeg nu snart skal få det hele til at fylde meget mindre.

Så jeg tog i Irma. Der fandt jeg espressokaffebønner til mine nye kaffemølle, aftensmad (hk. oksekød og bagekartofler) og det nye Elle - og det hele på tilbud! Man skal altså ikke undervurdere den butik... Så nu er det tid til kaffe i starbuckskoppen, chokolade og lidt mode, inden jeg rydder det sidste op, så jeg er klar gymnasiereunion hos mig i aften :) Ender sikkert med, at jeg finder noget jeg virkelig har brug for alligevel.

onsdag den 7. oktober 2009

Våd hund


I dag skulle jeg møde kl. 8 og lagde som sædvanlig ud med at sove over mig. Heldigvis havde jeg lagt tøj frem, for jeg havde en lang dag med forelæsning, frokostaftale og ikke mindst en jobsamtale: Så må man hellere se ordentlig ud. Så jeg var egentlig nogenlunde klar til dagen, da jeg efter en halv kop kaffe forlod min lejlighed.

Klar til noget som helst var jeg dog ikke, da jeg ankom til KUA. En halv times cyklen i støvregn kan man nemlig blive RET våd af. Mine støvler og alt mit tøj var altså gennemblødt. Så jeg sad og frøs til en forelæsning og måtte derefter cykle ind til byen i meget koldt og fugtigt tøj. Og så var det, at min indre shopaholic kom frem og fik slået fast, at det måtte være den perfekte undskyldning for at købe en meget stor trøje til den kommende vinter, til jobsamtalen og til i det hele taget at holde mig varm og tryg og glad. And so I did.

Har jeg for øvrigt fortalt, hvad der i øvrigt besværer mig i øjeblikket? Jeg har (muligvis?) forstuvet højre hånd ved en tragisk stormvejr-vælter-cykel-ned-over-hånd-ulykke. Den er i hvert fald blå og hævet og meget meget øm. Forestil jer lige at få en hverdag til at fungere uden at kunne bruge højre hånd til meget andet end at taste på tastaturet med. Med en finger. :/

Nå. Trøje, brunch og en tur i Blockbuster har reddet min dag og mit humør. Hvem var det, der sagde, at penge ikke kunne gøre en lykkelig?

torsdag den 1. oktober 2009

Oh happy days!

I dag har jeg været til kor for anden gang i meget lang tid. Jeg har ellers gået til kor mange gange og beskæftiget mig en del med sang tidligere. Jeg har endda flere gange sunget solo foran en del mennesker, så jeg burde ikke være bange for den slags længere. Alligevel skulle der lige tre år og et spark bagi fra en veninde til, før jeg fik taget mig sammen til at starte til kor igen. Og hvor er jeg glad for, at hun gjorde det! Det er virkelig lækkert at få lov til at bruge stemmen kreativt igen. Men hold kæft hvor er jeg bare dårlig til at ramme den rigtige tone... det kræver åbenbart lidt øvelse at komme tilbage igen. Men jeg er klar :)

Jeg beklager i øvrigt billedet. Det var det bedste jeg kunne finde...